Suntem mândri să vă prezentăm portofoliul nostru de lucrări efectuate, care demonstrează expertiza și inovația noastră în domeniul construcțiilor. Ne dedicăm satisfacerii nevoilor clienților noștri prin furnizarea de servicii de cea mai înaltă calitate și consultanță specializată pentru o gamă diversă de lucrări de construcție și reparații.

  1. Lucrări de carotare/găurire: Echipa noastră de profesioniști are experiență în efectuarea lucrărilor de carotare și găurire în betoane, ziduri din diferite materiale, pardoseli și plafoane, utilizând echipamente moderne și tehnici avansate pentru a garanta rezultate precise și durabile.
  2. Tencuieli și pardoseli mecanizate: Suntem specializați în realizarea de tencuieli și pardoseli mecanizate, oferind soluții rapide și eficiente pentru a satisface nevoile oricărui proiect. Tehnologia noastră modernă și personalul calificat ne permit să obținem finisaje netede și durabile, indiferent de complexitatea lucrării.
  3. Tăieturi speciale în betoane, asfalt, ziduri etc.: Realizăm tăieturi speciale în betoane, asfalt, ziduri și alte materiale de construcție, utilizând tehnici inovatoare și echipamente de înaltă precizie, pentru a obține finisaje de excepție și a respecta cerințele proiectului.
  4. Demolare ușoară și mecanizare specială: Efectuăm lucrări de demolare ușoară a zidurilor sau altor elemente de arhitectură, utilizând mecanizare specială cu un nivel redus al vibrațiilor. Astfel, impactul asupra celorlalte elemente construite este minim, iar elementele de arhitectură care nu necesită demolare rămân protejate.